Friday, December 25, 2015

Perasaan 2015

Sekarang saya faham perasaan tu mcm mana..

Digula-gulakan.

Mula-mula beria.

Semua sanggup.

Tanpa hujung pangkal.

Sepi.


Nota hati: Rupanya hati ni tak la batu sangat.


Friday, October 23, 2015

Fly me to the moon

....

Bye

Sunday, January 18, 2015

2015

Dah 18 hari 2015.

Dan blog ni masih utuh berdiri.

Tahniah buat diri sendiri yang berjaya simpan blog ni walaupun ada perasaan nak terminate.

Monday, October 27, 2014

Hai

Skrip berulang.
Kosong.
Kosong.
Kosong.

Tapi,
Ini tempat aku.
Mencoret memori.

Monday, February 24, 2014

Tak boleh stay the same!

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang.
Dulu 20, sekarang 26.

------------




Sunday, January 5, 2014

Azam 2014

Nak cari calon. grrrr

Sunday, August 25, 2013

Michael Scofiel, why?

Dia dah mengaku yang dia gayah.

Ok, bye!!


p/s: Rugi sorang lelaki dalam dunia ni. Errr, termasuk partner dia,dua orang lelaki dalam dunia ni.