Sunday, May 10, 2009

Cerita Orang-orang sepet

Hidupku ketika cuti yang berkelas.

Sesiapa yang terasa sangat bosan tahap kepala nak bertanduk dan tahap platipus nak beranak,aku syorkan mereka yang terlibat ini menonton cerita orang-orang sepet. Sokonglah cerita Asia.

1. Melayan cerita korea

Drama Korea ni sangat aku syorkan sebab ceritanya yang meaningful and beautiful. Tentang keluarga dan kehidupan. Dan aku tak terkejut kalau ada orang menangis tengok cerita nih sebab aku pun adalah insan yang menangis tengok drama ni. Ost drama ni pun sangat best dan memang menarik. Cuma aku tak sangka drama ni tahun 2006. Dan bukanlah latest kdrama.



Aku rasa, ramai yang dah tengok drama nih. Memang berbaloi kalau nak tengok. Kelakar dan sedih pun ada. Aku rekemen pada sesiapa yang kebuhsanan. Memang sesuai sangat untuk mengisi masa yang kosong macam short sem ni sebab drama ni menghiburkan.Kalau anda suka hana yori dango jepun, confirm anda akan suka versi korea ni.

2. Melayan cerita Korea lagi.
3. Lagi cerita Korea.
4. Seterusnya, orang-orang sepet yang lain.

Nota tangan; We love asian drama and series.haha

2 sen?!:

qlachan said... Reply Comment

haha sha sha
tu lah, org suruh pulang, xmao

kejap g mata kamo plak yg sepet!kikiki

ChEnta AtiEy said... Reply Comment

x mungkin...
mataku besar..
mungkin cume eyebag je kot...
sepet2 tidak...