Sunday, December 20, 2009

Setahun bersama...

Sepatutnya aku sibuk menyiapkan report!!!tapi errghhh, tak ada mood. Macam mana nih??Kemudian, IDEA!!

Log in blog dan post dalam nih.

Aku sayang kau Blog. Dekat sinilah aku meluahkan idea aku yang tak berapa bernas nih. Dekat sinilah jugak macam-macam cerita yang aku tulis sepanjang setahun nih dan kebetulan pulak dah nak masuk tahun baru pun.

Tadi pun bila baca semula karya-karya aku yang terkebelakang, terasa pulak kematangan dalam menulis.(Eceh, angkat bakul sendiri nampak). Boleh pulak tertulis macam-macam jenis karya. Betul syok sendiri la kau ni!!

Tapi betullah, menulis blog ni pun adalah salah satu terapi untuk melegakan stress dalam diri. Siapa yang beri nasihat nih???Sendiri mahu fikirlah...



Nota tangan; Ada bakat tak untuk jadi penulis?????hurmmm...

2 sen?!:

qlachan said... Reply Comment

salam
betul2..stress ilang bile dah stat mengarang ni...^_^

ape plak xde bakatnye cik sha...
dah boleh buat buku dah level sha skang ni..betul...

ChEnta AtiEy said... Reply Comment

Hehhehehe..
i'm totally speechless.. x bese trime compliment..hehehe..

papepn trima ksih yek cik qla...
Dlm mase stahun nih, kite kongsi sama2 suka duka dlm blog nih..(cewah...ayt x leh blah feeling)