Monday, May 16, 2011

Masalah fangirl yg bernama Sha_n

Kan bagus kalau perasaan aku masa buat project paper sama macam tengok hero pujaan yang hensem kacak bergaya!

Excited + Happy + Bahagia + Tak lost tiba-tiba. hahaha. Ini baru tengok. Kalau jumpa, mungkin boleh pengsan.

Jadi untuk memupuk semangat kesukaan aku dan meningkatkan tahap kefokusan aku, nah dengan jayanya aku telah membazir masa buat benda yang tak berfaedah ni.



Nota tangan: Ah, ramai lagi dalam list hero pujaan! tapi tak muat.haha

2 sen?!:

Chempaka Sari said... Reply Comment

Betultu kan best klu buat project paper macam bukan tenet...

Chempaka Sari said... Reply Comment

Oh gambar GIF tu bukan aku buat hehe.. tapi byk kan tutorial kat blog2