Saturday, December 31, 2011

2011 in review.

Dah macam drama/ movie pulak ada review. Mari aku rungkaikan cerita, kenangan dan segala perihal hidup aku 2011 secara ringkas.

Januari. Februari. Mac:
Hidup macam biasa. Pergi kelas, balik kelas. Buat questionnaire sampai rasa fed-up!Tak ada yang menarik.

April:
-Super duper final exam. Bulan terakhir dimana aku ambil periksa dan jawab periksa. Sob sob sob. Dan juga, bulan dimana aku berkampung di mahallah buat questionnaire survey. Orang lain cuti balik kampung, aku cuti lambat.
- Dapat anak saudara kedua. Si Qhaireen yang comel dan bulat.
Gambar dia dah besar sikit.
May. June:(bulan kritikal tahap pecah kepala)
- Masuk short sem, start balik projek paper, pergi site lagi, pecah kepala buat analisis, tiap-tiap minggu jumpa supervisor yang super duper nice. Dia sangat baik!
-Guling-guling struggle project paper. Kurang bersosial sebab asyik terperap dalam bilik, menghadap lolovo dan sentiasa termenung pada words 24 jam. (Cis banyak jugak entri aku dalam bulan-bulan ni = Makin stress, makin banyak merapu dalam blog)
- Bulan dimana, aku jeles dengan kawan-kawan yang hantar projek paper awal.Tekanan!

Julai:
-Abang sulung aku bertunang. Pergi Negeri Sembilan masa tengah sesak buat projek paper lagi.
-Julai terindah. Tepat tarikh birthday pada jam 4.46 pm, aku hantar hardbound thesis. Dengan segala susah- payah, akhirnya berjaya! Tahniah juga kepada Geng Dr. Aziz yang sama-sama bersusah payah sampai ke akhir. Ini moment kita bersama, jadi geng paling lambat hantar thesis dan yes, we suffered a lot! I mean literally, but we LEARNED a lot too! Terima kasih pada supervisor yang memang super duper baik. Hardwork never fails. *kata-kata keramat*
Page Dedication
Ogos. September:
-Bercuti.Yeay!! Sambut puasa sebulan dekat rumah, tebus balik bertahun yang tak dapat puasa penuh di rumah. Raya dan raya!
-Benda mengarut berlaku.hahaha.

Oktober:
-9.10.11 hari konvokesyen! Konvo dan konvo! Jumpa kawan-kawan semula. Sweet memori.
-Secara rasminya bukan lagi pelajar, tak ada lagi perjumpaan di kafe aminah dan sesi gosip bersama kawan-kawan.
-Benda mengarut terkubur.
Simbolik: Bunga @Cinta tolak tepi.hahaha
November. Disember:
Kerja part time. Full time? Tunggu 2012.

Nota tangan: Bitter sweet of life, 2011.
.

7 sen?!:

fadh leyanie said... Reply Comment

takutnya sampai pecah kepala buat analisis!
akhirnya semuanya selamat berakhir,konvo:P
apa pun teruskan maju jaya dalam 2012 !

soooooour said... Reply Comment

cm nice2 je tahun 2011 ko....semoga 2012 lg nice2..

Sha. N. said... Reply Comment

@fadh leyanie Hehehe.. ok je buat thesis just sbb kena berfikir di luar kotak..heeeee

@soooooour: hehehehhe.. Just nice.

Juliet_iRa~" said... Reply Comment

wahh byk juga memori2 2011 ea..hee...

selamat mencari kerja..:)..penganggur mcm ira la ni ek?

happy new year !

Juliet_iRa~" said... Reply Comment

eh silap..selamat mencari kerja y full time + sesuai dgn degree!

Cik tikah said... Reply Comment

selamat tahun baru :)

Juliet_iRa~" said... Reply Comment

suka duka 2011 dlm ingatan :)

ehem2..heee