Thursday, March 19, 2009

Mari menonton 1...

Sekarang aku tengah layan cerita Jepun. Tajuknya Hotaru no hikari.




Cerita ni, pasal perempuan yang nama Amemiya yang tak tahu bercinta dan sangat suka duduk di rumah. Bagi dia rumah adalah tempat yang paling best.(Tak ada kaitan antara yang hidup dan mati, tapi macam ada terkait sikiiit saja) Tiba-tiba ada seorang jejaka yang hot di pejabat dia, suka Amemiya. Tapi lelaki ni, lambat sangat bertindak.

Dan seterusnya, tengok lar sendiri.Aku pun tak habis tengok lagi sebab kena download dari youtube..haishhhhh..Yang penting cerita ni memang kelakar..

Nota tangan; Ada masa lagi nak tengok cerita-cerita ni, padahal report bertimbun-timbun tengah tunggu giliran untuk dihantar... KERJA..KERJA...

2 sen?!:

qlachan said... Reply Comment

eeh, cam cite diri sendiri lak.ehehe terperasan..kuikui

ChEnta AtiEy said... Reply Comment

ha..
2 r..
ade la terkait sikit..
huahuahua