Friday, April 29, 2011

Apa menariknya Perkahwinan Prince William dengan Kate Middleton?

Aku sedang mencari 10 sebab kenapa aku perlu excited nak tengok wedding nih?
1 ............
2 ............
3 ............
4 ............
5 ............
6 ............
7 ............
8 ............
9 ............
10............

Sah memang aku tak excited langsung! Sampai tak tercari sebab kenapa perlu excited. Bukak channel history dan national geographic lagi bagus.
Nota tangan; Tak faham kenapa seluruh dunia excited dengan perkahwinan mereka?!


2 sen?!:

Chempaka Sari said... Reply Comment

Sebab ia menjana ekonomi. Pinggan ada gambar diorang pun org beli. Peniaga excited, pastu mcm2 kaitan lagi lah. Tg tukang jahit nk tgk baju depa, yang itu nk tgk ini... dsbgainya

Sha. N. said... Reply Comment

itu satu hal. And mungkin sebab publisiti oleh media n tv. Jadi seluruh dunia nak buat liputan. Nak2x pengaruh keluarga di raja british ni lagi.. Cume, ape yg menareknya kawen die? tu je yg aku tak paham. Diorang kawen cm omputih lain gak, pkai gaun putih je pun, mane ade yg menarek pn.. hehhehehehehehehheheh